Célcímek kezelése

A célcímek azok a címek, melyre egy projekten belül az útvonal-tervezési és -optimalizálási folyamat lefut, hogy a kiszállítóknak összeálljon az a lista, hogy kinek, hova és milyen sorrendben kell elmennie.


Hírek, újdonságok »


Célcímek megadása

Egy útvonal-optimalizálási projekten belül a telephelyek és kiszállítók összerendelését követően következhet a bejárandó célcímek meghatározása a Telephelyek létrehozásával egyező módon:

  • egyedi címmegadással,
  • térképi pontlerakással, vagy
  • tömeges importálással külső adatállományból.
Célcímek megadása útvonal-optimalizáláshoz
Célcímek megadása útvonal-optimalizáláshoz

Nagyobb számú célcím-listát mindenképp érdemes a címfeltöltő sablon használatával, vagy a kötött adatszerkezetű saját adattábla importálásával feltölteni. Az importfájl oszlopainak sorrendje és szerkezete valamint a fogadott fájlok formátuma kötött – megegyezik a Telephely importnál leírt követelményekkel.

Akár egyedileg megadott, akár tömegesen importált címek esetén az alkalmazás elvégzi a címek geokódolását és az eredményt táblázatos formában és térképi helymegjelöléssel is megmutatja.

Geokódolt célcímek listázása és térképe
Geokódolt célcímek listázása és térképe

Minden importált célcím címadata – optimalizálás előtt – módosítható, a geokódolás eredményét, pontosságát minőségkódok is jelzik.

A célcímlista véglegesítését követően végzi el a szolgáltatás a címek szétosztását a futárok között, majd határozza meg azok optimális bejárási sorrendjét, bővebben az optimalizálásról »


Próbálja ki a lehetőségeket. Regisztráljon most! »