Kiszállítók létrehozása – kezelése

A kiszállítók az útvonal optimalizálásba bevont – felhasználó névvel és jelszóval rendelkező – személy(ek) aki(k) az optimalizált túraútvonal(ak) célcímeit bejárják. A kiszállítók használhatják a SwiftRoutes androidos kiegészítő navigációs alkalmazást az optimalizált útvonalakhoz tartozó célcímek bejárásához.


Hírek, újdonságok »


Kiszállítók kezelése

Kiszállítók listázása, szerkesztése
Kiszállítók listázása, szerkesztése

FONTOS: Egy útvonal-tervezési projekt létrehozásához legalább egy telephelyet és egy kiszállítót létre kell hozni a SwiftRoutes webes szolgáltatásban.

Kiszállítók létrehozása és jogosultságaik

Kiszállítókat csak az operátor – a SwiftRoutes alkalmazásba bejelentkezett felhasználó – tud létrehozni a “Kiszállítók” menüpontban a felhasználónév-jelszó páros megadásával.

Új kiszállító létrehozása
Új kiszállító létrehozása

 

A létrehozott kiszállítókhoz lehet a célcímeket hozzárendelni a tervezés, útvonal-optimalizálás során. A kiszállítók munkáját segíti a SwifRoutes kiegészítő androidos navigációs alkalmazás, mely a Google Play áruházból szabadon letölthető. A mobil appban – bejelentkezést követően – minden kiszállító láthatja a számára összeállított túrákat és a túrákhoz tartozó célcímekre közvetlen navigálást indíthatnak.

Az androidos alkalmazás a Google Play áruházból tölthető le ingyenesen: SwiftRoutes a Google Play-en!

Kiszállítók szerkesztése

A kiszállítói lista a szolgáltatás használata során bármikor szabadon módosítható, bővíthető és szerkeszthető. Az androidos alkalmazást csak valós kiszállítók használhatják. Ha egy kiszállító törlésre kerül, akkor a számára összeállított útvonal optimalizálások nem vesznek el, de a kiszállító már nem éri el azokat a mobil eszközén.

Próbálja ki most! Regisztráljon a SwiftRoutes szolgáltatás felületén »