Kreditfeltöltés

Regisztrált felhasználó maximálisan 15 célcímre indíthat ingyenesen útvonal-optimalizálást a SwiftRoutes szolgáltatásban. Ha ennél több célcímre tervezne, akkor igényeljen krediteket a szolgáltatótól.

Kreditvásárlás »

Kreditek az útvonal optimalizálás alapegységei, száma megegyezik a célcímek számával, melyre a tervezések során az egyidejű útvonal-optimalizálás történik.

FONTOS: A kreditkeret minden egyes alkalommal csökken a célcímek darabszámával, ahányszor az „Optimalizálás” gomb megnyomásra kerül, azaz egy valós optimalizálási folyamat történik, függetlenül attól, hogy az adott projekt mentésre került-e vagy sem.

Kreditvásárlás, egyenlegfeltöltés

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóként az alkalmazáson belül is lehetőség van a kreditkeret feltöltésére, új kreditcsomag igénylésére. Ha ön még nem regisztrált azt megteheti a www.swiftroutes.com oldalon. Egyedi árajánlatot, vagy kreditkeret feltöltést az ajánlatkérő adatlap kitöltésével kérhet.

SwiftRoutes – Ajánlatkérés »

A meglévő kreditkeretre bármikor új csomag tölthető rá. Az újonnan vásárolt kreditmennyiség hozzáadódik a meglévő egységekhez. A felhasználási idő alapértelmezetten az utolsó feltöltéstől számított egy év.

Regisztráljon most a SwiftRoutes szolgáltatásra »

Egyedi igények kezelése

A SwiftRoutes szolgáltatás alapértelmezetten különböző sztenderd kreditcsomagok vásárlásával vehető igénybe, de lehetőség van egyedi árazású kreditkeret feltöltésére is.  Egyedi fejlesztési vagy kreditigény esetén keresse munkatársainkat.

Egyedi ajánlatkérés »