Navigációs SwiftRoutes app

A SwiftRoutes többpontos útvonal-tervező és -optimalizáló szolgáltatás androidos mobil eszközökön futó kiegészítő alkalmazása a SwiftRoutes app. Az alkalmazás letöltésével lehetőség van a webes szolgáltatás használatával összeállított útvonalak célcímeire történő közvetlen navigálásra.

Amennyiben a webes szolgáltatás használatával megtörtént az útvonal optimalizálás, és a projekt mentésre került, attól kezdve a kiszállítónak lehetősége van arra, hogy a Kiszállítók kezelési panelén megadott felhasználó nevével és jelszavával bejelentkezzen az androidos SwiftRoutes alkalmazása és ott lássa a számára összeállított valamennyi mentett túrát.

 SR-android-turak SR-android-allapot Screenshot_2015-12-03-13-21-08

Minden túra tartalmazza az ahhoz rendelt célcímek listáját az optimális bejárási sorrendben, valamint az optimalizált túraterv szerinti idő és távolság adatokat. Egy túrát kiválasztva a célcímek az optimális bejárás sorrendjében jelennek meg a célcímlistában és az ennek megfelelő résztáv-és részidő adatokat tartalmazza.

FONTOS: A navigációs alkalmazáson belül a kiszállítónak lehetősége van a megadott sorrendtől eltérő sorrendben is lejárnia a célcímeket, azonban akkor már nem érvényesülhet az optimalizálás eredményeként adott eredmény. Az alkalmazás egy egyszerű egy célcímes navigációs szolgáltatásként fog működni.

SwiftRoutes app a Google Play-en »

Kiszállítók követése

A webes felületen a bejelentkezett adminisztrátor a projektekhez tartozó túra adatlapokon láthatja a kiszállítóhoz rendelt célcímek navigációs állapotát.

SR-futar-kovetes SR-android-allapot

 Próbálja ki, regisztráljon most »